Μανώλης Κόττορος - Θαλασσινό Τραγούδι

kottoros front   Ο Μανώλης Κόττορος παρουσιάζει το Θαλασσινό Τραγούδι, 2ο κατά σειρά, προσωπικό CD στη μουσική του διαδρομή μετά τις Νότιες Σποράδες(2006). Το Θαλασσινό Τραγούδι - σε αντίθεση με την προηγούμενη δουλειά, περιέχει νέες δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη download aθάλασσα, τον έρωτα, το κέφι, το μεράκι και απευθύνεται σε εκείνους που όλα αυτά συνεχίζουν να τα ξεχωρίζουν στη ζωή τους.  

    Το Θαλασσινό Τραγούδι περιέχει, ως επί το πλείστον, σύγχρονες δημιουργίες με τις περισσότερες να ανήκουν στον ίδιο τον Μανώλη Κόττορο, ο οποίος ανέλαβε και την ενορχήστρωση των τραγουδιών. Πολύτιμοι συνεργάτες στις μουσικές και τους στίχους, δημιουργοί που βρίσκονται στην ίδια συνθετική τροχιά με τον Μανώλη Κόττορο: Γιώργος Βασιλάκης, Νίκος Νικολαίδης, Γιώργος Καμίτσης, Γιάννης Κουτσιρής, Μιχάλης Γαμπιεράκης, Γιάννης Φακίρης και η μεγάλη κυρία της  νησιώτικης μουσικής παράδοσης Άννα Καραμπεσίνη.

    Οι προσεγμένες ενορχηστρώσεις υπηρετούν το αυθεντικό ακουστικό άκουσμα, οι οποίες σε συνδυασμό με τη δεξιοτεχνική ικανότητα του Μανώλη Κόττορου στο βιολί στηρίζουν το τελικό αποτέλεσμα και διατηρούν ζωντανή την δημιουργικότητα στο παραδοσιακό τραγούδι.
   
download a     Στο Θαλασσινό Τραγούδι συνεργάστηκαν οι μουσικοί:
    Στέλλα Βαλάση, Νατάσα Κοτσοπούλου: σαντούρι, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος: κλαρίνο - καβάλ, Κώστας Μήτσιος: λαούτο - κιθάρα, Γιάννης Γραμματικός - Κώστας Σιδερής: λαούτο, Κώστας Μερετάκης: κρουστά, Θόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο, Μαρίνα Μανωλάκου: φωνητικά

Ωδή Μουσικές Παραγωγές: 2114003979, 6976626293

Share

создать сайт