Στρογγυλομηλοπρόσωπη Μαρίνα Μανωλάκου - Μανώλης Καρπάθιος

stroggiloprosopi-2 Τραγούδια σε μουσική του Μανώλη Καρπάθιου και στίχους του Γιάννη Κουλλιά αλλά και παραδοσιακά από τα Δωδεκάνησα ερμηνεύει η Μαρίνα Μανωλάκου που επάξια κατακτά τη θέση σοβαρής ερμηνεύτριας τόσο από τη δισκογραφική της παρουσία όσο και από τις ζωντανές της εμφανίσεις.
Μελωδίες που μας φέρνουν στο νου εικόνες από την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία καθως και το γαλάζιο του Αιγαίου, δοσμένες με δροσερό τρόπο χάρη στις μοναδικές ενορχηστρώσεις του Μιχάλη Ασίκη.
Στρογγυλομηλοπρόσωπη
Μαρίνα Μανωλάκου  - Μανώλης Καρπάθιος
Στίχοι  –  Γιάννης Κουλλιάς


stroggiloprosopi-1stroggiloprosopi-3Ο Θανάσης Βασιλόπουλος (πνευστά) και μια πλειάδα άριστων μουσικών δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια δισκογραφική δουλειά που δεν κρατάει τύπους και προσχήματα.
Στο δίσκο πειρέχονται δυο νέες συνθέσεις του Μανώλη Καρπάθιου, με ξεχωριστή στιγμή το τραγούδι «Γιά σφουγγάρι γιά τομάρι» που αναφέρεται στη σκληρή ζωή των σφουγγαράδων και στον ομώνυμο όρκο τιμής που τους συνόδευε στην αγωνία τους για την αλιεία του χρυσού της θάλασσας (σφουγγαριού).
Υποστηρικτής της έκδοσης αυτής είναι η δραστήρια πολιτιστική ομάδα «Αρχιπέλαγος» που ασχολείται με τον πολιτισμό του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας.

Ωδή Μουσικές Παραγωγές: Tηλ. 2114003979

  sfouggari-tomari  
  Γιά σφουγγάρι γιά τομάρι - Μαρίνα Μανωλάκου  
Share

создать сайт